ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΑΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ

Εκτός ΚΟ ομάδας θα τεθεί, όπως όλα δείχνουν, ο βουλευτής Λακωνίας του ΠΑΣΟΚ Λεωνίδας Γρηγοράκος, ακόμα και μέσα στις επόμενες ώρες. Η ηγεσία του κόμματος και προσωπικά... η πρόεδρος Φώφη Γεννηματά εμφανίζεται ιδιαίτερα ενοχλημένη από τις νέες δηλώσεις του βουλευτή. Δέχεται εισηγήσεις για διαγραφή και μάλλον έχει πάρει ήδη την απόφαση αυτή.

Ο κ. Γρηγοράκος δήλωσε, μιλώντας στον ραδιοσταθμό «Παραπολιτικά FM»: «Να συγκριθεί το 12,4% όταν οι άλλοι παίρνουν 4,2% στη Β Αθήνας με το 12,5; Εγώ έχω αγωνία; Αυτοί πρέπει να έχουν αγωνία ότι δεν θα μπει το ΠΑΣΟΚ στην επόμενη Βουλή. Άμα συνεχίσει έτσι! Βέβαια δεν θα μπει. Με το 4,2% της Β’ Αθήνας, με το 4,1% της Α' Αθήνας! Συγκρίνεται με το 12,5%; Το 12,4% δεν νομίζω ότι δεν σηματοδοτεί κάτι ή ότι με φοβίζει για κάτι;».«Οφείλει το ΠΑΣΟΚ, αυτή η Δημοκρατική Συμπαράταξη που ήταν κάτι διαφορετικό και δεν προχώρησε, πρέπει να αναζητήσει νέες προσεγγίσεις, νέες προτάσεις για τα μεγάλα και οξυμένα προβλήματα της χώρας και της οικονομίας και να προτείνει λύσεις», σημείωσε ο ίδιος.

Via

        www.SPORstories.eu
SPORTS NEWS LIVE BET GAMES SCORES stoixhma olimpiakos- pao nea panathinaikos ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΟΚ ΑΕΚ ΑΣΤΕΙΑ VIDEO LIVESCORES POKER KAZINO YGEIA ANEKDOTA LIVE STREAM TV

Share on Google Plus