Η γυναίκα που έκλεψε την καρδιά του ΓΑΠ...

Μια Ολλανδέζα έχει... πάρει το μυαλό του Γιώργου Παπανδρέου... Ο πρώην πρωθυπουργός όχι μόνο παίρνει διαζύγιο από τη σύζυγό του Άντα αλλά έχει φύγει και από το Καστρί και μένει σε σπίτι στο Μαραθώνα.

Ο Γιώργος Παπανδρέου, όπως γράφει σήμερα (Τρίτη, 19.01.2016) ο ΒΗΜΑτοδότης, γνώρισε την Ολλανδέζα που του "έκλεψε" την καρδιά στη Σκιάθο. Και μετά από αυτή τη γνωριμία αποφάσισε να χωρίσει από τη σύζυγό του Άντα, η οποία παραμένει στο σπίτι τους στο Καστρί. Ο πρώην πρωθυπουργός είναι έντονα δυσαρεστημένος από τα δημοσιεύματα για την προσωπική του ζωή, είναι πρόσφατο εκείνο για τον χωρισμό του από την Άντα Παπανδρέου και όταν συνεργάτες του τον προέτρεψαν να μιλήσει καθώς οι φήμες οργίαζαν (τον εμφάνιζαν ζευγάρι με τη γυμνάστριά του η οποία όπως είναι καλή φίλη της πρώην, πια, συζύγου του ή ακόμα και με Ελληνίδα υπάλληλο του ΟΗΕ) εκείνος απάντησε εκνευρισμένος: «Μην ασχολείστε, δεν θέλω ανάμειξη στην προσωπική μου ζωή». Όμως οι συνεργάτες του αλλά και ο οικογενειακός του κύκλος επιμένουν να τον συμβουλεύουν να μιλήσει και να ξεκαθαρίσει την κατάσταση όταν γυρίσει από το εξωτερικό, όπου βρίσκεται με τη νέα του σύντροφο.

Πηγή

Via

        www.SPORstories.eu
SPORTS NEWS LIVE BET GAMES SCORES stoixhma olimpiakos- pao nea panathinaikos ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΟΚ ΑΕΚ ΑΣΤΕΙΑ VIDEO LIVESCORES POKER KAZINO YGEIA ANEKDOTA LIVE STREAM TV

Share on Google Plus