Στα 15 εκατ. ευρώ η τιμή του Λούκας Σίλβα

Την τιμή του Λούκας Σίλβα όρισε ο πρόεδρος της Κρουζέιρο, Γιλβάν Ταβάρες, ο οποίος σε δηλώσεις του επισήμανε ότι δεν πρόκειται να τον πουλήσει για λιγότερα από 15 εκατ. ευρώ. Δεν υπάρχει κάτι επίσημο μέχρι στιγμής….

Περιμένουμε για πρόταση. Τον έχουμε αξιολογήσει. Η Κρουζέιρο δεν θα κάτσει να διαπραγματευτεί για καμία πρόταση μικρότερη των 15 εκατ. ευρώ. Προτιμάμε να τον κρατήσουμε από το να τον πουλήσουμε με λιγότερα», είπε ο ισχυρός άνδρας της Κρουζέιρο.

Για τον 21χρονο μέσο έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον η Ρεάλ, με τον ίδιο τον παίκτη να δηλώνει πρόσφατα ότι είναι το όνειρό του να αγωνιστεί με τη φανέλα της «βασίλισσας». Ο Γιλβάν Ταβάρες πάντως, τόνισε πάντως ότι υπάρχουν και άλλες ομάδες που παρακολουθούν τον Βραζιλιάνο μέσο. Υπάρχουν και άλλες ομάδες που τον κοιτάζουν, από την Αγγλία και την Ισπανία. Όμως μόνο η Ρεάλ έχει έρθει σε επαφή με τον μάνατζέρ του», κατέληξε.

Πηγή: Sport-fm.gr

Via

        www.SPORstories.eu
SPORTS NEWS LIVE BET GAMES SCORES stoixhma olimpiakos- pao nea panathinaikos ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΟΚ ΑΕΚ ΑΣΤΕΙΑ VIDEO LIVESCORES POKER KAZINO YGEIA ANEKDOTA LIVE STREAM TV

Share on Google Plus