Πώς είναι στην πραγματικότητα το σώμα της γυναίκας μετά τον τοκετό;

Πέρυσι το καλοκαίρι, η φωτογράφος Jade Beall είχε δηλώσει πως συναντούσε πολλές γυναίκες οι οποίες ένιωθαν εξαιρετικά ανασφαλείς με το σώμα τους. Είχε επίσης αναφέρει πως αποστολή της ήταν να πολεμήσει και, ακόμα περισσότερο, να… θεραπεύσει αυτή την κρίση στην αυτοπεποίθηση των νέων μαμάδων.

Η προσπάθεια της φωτογράφου απεδείχθη εξαιρετικά επιτυχής και τώρα, έναν χρόνο μετά, το βιβλίο είναι έτοιμο! Mε τίτλο “The Bodies of Mothers: A Beautiful Body Project’, περιλαμβάνει πορτραίτα γυναικών που έχουν γεννήσει και κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες, με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας.

Η Beall δήλωσε πως φωτογράφησε εκατοντάδες γυναίκες, οι οποίες στην αρχή έτρεμαν και μόνο στην ιδέα να εμφανιστούν γυμνές μπροστά στον φακό. Πείστηκαν όμως να συμμετέχουν σε ένα project που έχει σκοπό να αναπροσδιορίσει την κοινωνική τους ταυτότητα. Το μήνυμα που η φωτογράφος θέλει να περάσει είναι ότι όλες οι γυναίκες είναι όμορφες μέσα στο δέρμα τους και πως όλοι οφείλουν να τις σέβονται γι’ αυτό.

Δείτε παρακάτω τις υπέροχες φωτογραφίες! Πηγή

Via

        www.SPORstories.eu
SPORTS NEWS LIVE BET GAMES SCORES stoixhma olimpiakos- pao nea panathinaikos ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΟΚ ΑΕΚ ΑΣΤΕΙΑ VIDEO LIVESCORES POKER KAZINO YGEIA ANEKDOTA LIVE STREAM TV

Share on Google Plus