Πώς να δείχνετε στον άνδρα σας ότι τον εκτιμάτε

Αφιερώστε λίγο χρόνο για να ρωτήσετε τον άνδρα σας τι από όλα αυτά που κάνετε γι’αυτόν τον κάνει να νιώθει ότι τον αγαπάτε και τον εκτιμάτε.

Ζητήστε του, έπειτα, να σας πει τι θα μπορούσατε να κάνετε καλύτερα, προκειμένου να νιώθει πόσο αναγνωρίζετε την αξία του. Στο τέλος της συζήτησης είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα καταλήξετε με μία λίστα όλων αυτών που πραγματικά ανεβάζουν την αυτοπεποίθηση του άνδρα σας, ως σύντροφο και πατέρα, ενώ θα μάθετε από πρώτο χέρι τι θα μπορούσατε να κάνετε καλύτερα.

Επικοινωνείτε αποτελεσματικά Να λέτε «σε παρακαλώ» κάθε φορά που του ζητάτε να κάνει κάτι για εσάς. Να χρησιμοποιείτε καλοσυνάτες, ευγενικές λέξεις όταν μιλάτε μαζί του. Να τον ευχαριστείτε για τα μικρά πράγματα που κάνει για εσάς καθημερινά. Παροτρύνετέ τον διακριτικά, χωρίς να τον πιέζετε, όταν θεωρείτε ότι πρέπει να κάνει κάτι καλό για τον εαυτό του. Να είστε ήρεμοι και να αποφεύγετε να είστε σκληρή μαζί του. Μην κλιμακώνετε τους καυγάδες. Να είστε ειρηνική μαζί του και να μην δραματοποιείτε τις λεπτομέρειες.

Να είστε υποστηρικτική Να αναγνωρίζετε την προσπάθειά του στην δουλειά και όλα όσα κάνει για την οικογένειά του. Να πιστεύετε στις δυνατότητές του, σε όσα μπορεί να κάνει και σε αυτά που χρειάζεται. Να τον αγαπάτε άνευ όρων. Αυτό σημαίνει και να κοιτάτε πέρα από τις ατέλειές του. Να του θυμίζετε, βέβαια, τις ατέλειες αυτές, αλλά να επικεντρώνεστε στα θετικά του. Να τον εμπνέετε με την ακλόνητη αποφασιστικότητά σας να είστε ενεργή στην ζωή σας και να γίνεστε πάντα όλο και καλύτερη. Να είστε θετική, να έχετε ελπίδα και να πολεμάτε μαζί για ένα καλύτερο μέλλον για την οικογένειά σας. Να είστε σύντροφος με κατανόηση. Αφήνετέ του σημειώματα, στα οποία να του λέτε πόσο εκτιμάτε τις πράξεις του και εκείνον, γενικότερα.

Δείχνετε άνευ όρων την αγάπη σας Συγχωρείτε εύκολα. Μην κρατάτε κακία και μην προσβάλλεστε με το παραμικρό. Κοιτάτε τον στα μάτια με αγάπη. Βοηθάτε τον και ζητάτε την βοήθειά του, για να έχετε καθαρό και οργανωμένο το σπίτι σας. Φροντίζετε το σπίτι σας ώστε να είναι ζεστό και φιλόξενο. Φροντίζετε τον εαυτό σας και την εμφάνισή σας. Να είστε θετική και να έχετε χιούμορ. Προσπαθείτε να χαμογελάτε πιο συχνά, ιδιαίτερα όταν επιστρέφει στο σπίτι ή κάνει κάτι για εσάς. Να αποδέχεστε τις προτάσεις τους για νέες «περιπέτειες». Έτσι του δείχνετε ότι σας αρέσει να είστε η παρέα του.

Να τον σέβεστε Να είστε ακριβής. Να μην παραπονιέστε για την ζωή σας ή για την δουλειά του -την σκληρή δουλειά που κάνει για εσάς. Να ζητάτε την βοήθειά του στα δύσκολα. Να σέβεστε τις ιδέες και τις απόψεις του σε οτιδήποτε έχει να κάνει με την οικογένειά σας. Να είστε ειλικρινής αλλά ευαίσθητη αναφορικά με τα συναισθήματά του.

Όλοι οι άνθρωποι θέλουμε να γινόμαστε καλύτεροι. Και όλες οι γυναίκες θέλουν οι άνδρες τους να τις εκτιμούν. Το να κάνουν εκείνες το ίδιο για αυτούς θα τους εμπνεύσει να ανταποδώσουν την αγάπη τους.

Πηγή

Via

        www.SPORstories.eu
SPORTS NEWS LIVE BET GAMES SCORES stoixhma olimpiakos- pao nea panathinaikos ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΟΚ ΑΕΚ ΑΣΤΕΙΑ VIDEO LIVESCORES POKER KAZINO YGEIA ANEKDOTA LIVE STREAM TV

Share on Google Plus