Δείτε πως θα ενεργοποιήσετε τον μεταβολισμό σας όλη τη μέρα

Από το πρωί μέχρι το βράδυ…Μήπως ο μεταβολισμός σας λειτουργεί με τρομερά αργό ρυθμό;Νιώθετε ότι στο σώμα σας δεν γίνονται οι απαιτούμενες καύσεις όλη την ημέρα;Αναρωτιέστε τι φταίει και δεν βγάζετε άκρη;Ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές:Σε κάθε σας πιάτο φροντίστε να περιέχονται…Τα λαχανικά και τα φρούτα πρέπει να υπάρχουν σχεδόν σε κάθε σας γεύμα. Αν δεν μπορείτε να συνδυάσετε και τα δύο, επιλέξτε τουλάχιστον ένα από αυτά και προσθέστε το στο πιάτο σας. Επίσης τα φρούτα μπορούν κάλλιστα να αντικαταστήσουν τα υπόλοιπα snacks σας. Οι φυτικές ίνες που περιέχουν είναι το Α και το Ω του μεταβολισμού σας.

Μην αμελείτε τις πρωτεΐνες…Είναι απαραίτητες καθώς σας γεμίζουν ενέργεια, βοηθούν την πέψη και σας κρατάνε χορτάτους και ευχαριστημένους όσο αναφορά το φαγητό.Άσκηση πριν το φαγητό…Μπορεί να σας ακούγεται ακραίο όμως οι ειδικοί συνιστούν πριν το γεύμα ή το snack σας να ασκείστε. Κάντε έστω 20 push-ups λίγο πριν φάτε το κυρίως γεύμα σας. Θα σας βοηθήσει να κάψετε μέχρι και 200 θερμίδες. Νερό ή πράσινο τσάι…Το πράσινο τσάι περιέχει κατεχίνες, ένα αντιοξειδωτικό που ενεργοποιεί το μεταβολισμό σας τέσσερις φορές περισσότερο από το αναμενόμενο. Επίσης μην ξεχνάτε το νερό, το οποίο σας ενυδατώνει και βοηθάει το μεταβολισμό να λειτουργεί με γρήγορους ρυθμούς.Διώξτε το στρες…Το ξέρετε ότι το στρες μειώνει την λειτουργία του μεταβολισμού σας; Κάντε διαλλείματα από μία πιεστική ημέρα, χαλαρώστε και αποβάλετε το στρες. Μία βόλτα στο τετράγωνο είναι χαλαρωτική και παράλληλα σας γυμνάζει. Δοκιμάστε την!

Via

        www.SPORstories.eu
SPORTS NEWS LIVE BET GAMES SCORES stoixhma olimpiakos- pao nea panathinaikos ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΟΚ ΑΕΚ ΑΣΤΕΙΑ VIDEO LIVESCORES POKER KAZINO YGEIA ANEKDOTA LIVE STREAM TV

Share on Google Plus