Αυτός είναι ο σωστός τρόπος να κάθεστε στο γραφείο για να μην καταστρέψετε την μέση σας

Η τενοντίτιδα είναι κάτι πολύ κοινό σε όσους εργάζονται όλη μέρα στον υπολογιστή, ενώ είναι γνωστό και το carpal tunnel syndrome.

Η ιδανική γωνία για να στέκεστε απέναντι από την οθόνη είναι γύρω στις 15 μοίρες, με την οθόνη πιο χαμηλά από το ύψος των ματιών. Μη φέρετε την οθόνη κοντά σας, πρέπει να απέχει από εσάς 50 εκατοστά.

Δεν πρέπει να ακουμπάμε τα χέρια μας σε οριζόντια θέση στο ύψος των αγκώνων, αλλά να έχουν ελαφριά κλίση προς τα κάτω.

Το χέρι σας πρέπει να αγκαλιάζει το ποντίκι και τα πλήκτρα του να βρίσκονται στις άκρες των δακτύλων, καθώς και δεν πρέπει σηκώνετε διαρκώς τον δείκτη σας για να κάνετε κλικ. Επίσης μην έχετε μακριά το ποντίκι από το σώμα σας.

Ο κορμός, λοιπόν, πρέπει να είναι σε όρθια θέση, αλλά με πολύ ελαφρά κλίση προς τα πίσω. Τα πέλματά σας πρέπει να ακουμπούν στο πάτωμα.

Ακόμα, ανάψτε έστω ένα φως – μην αρκείστε μόνο στο φως της οθόνης, καθώς κουράζετε πολύ τα μάτια σας. Κάθε τόσο εστιάστε κάπου αλλού εκτός της οθόνης, στο παράθυρο, στον διπλανό σας, στο τοίχο εν ανάγκη!

Πηγή

Via

        www.SPORstories.eu
SPORTS NEWS LIVE BET GAMES SCORES stoixhma olimpiakos- pao nea panathinaikos ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΟΚ ΑΕΚ ΑΣΤΕΙΑ VIDEO LIVESCORES POKER KAZINO YGEIA ANEKDOTA LIVE STREAM TV

Share on Google Plus