Αυλαία στα Καλάβρυτα για το Πανελλήνιο Κύπελλο Downhill

Μετά από μια γεμάτη χρονιά με έξι αγώνες στα καταπράσινα βουνά της Ελλάδας, το Πανελλήνιο Κύπελλο Downhill έριξε αυλαία στα ...

Καλάβρυτα όπου έγινε ο έβδομος αγώνας της χρονιάς! Δεν έχει μόνο παραλίες η Ελλάδα, έχει πανέμορφα βουνά και μονοπάτια για να εξερευνήσεις, και κάθε προοπτική για ένα άθλημα που αναπτύσσεται συνεχώς και στη χώρα μας! Οι αναβάτες του Κυπέλλου, από teenagers μέχρι και 40 plus, αγωνίστηκαν στη μεγαλύτερη πίστα της Ελλάδας, μήκους 2,7 χλμ. Ο καιρός ήταν ιδανικός, το νωπό έδαφος είχε τέλεια πρόσφυση και η άριστα προετοιμασμένη πίστα πρόσφερε μεγάλη ποικιλία στην επιλογή γραμμών. Έτσι έγινε ένας εξαιρετικός αγώνας, πραγματική διαφήμιση του σπορ με τον επαγγελματία αθλητή Κωνσταντίνο Ανδριώτη να διαπρέπει στην κατηγορία Elite.

Επίσης εξαιρετικές εμφανίσεις έκαναν και ο Γιάννης Ιωάννου με τον Γρηγόρη Τσαλαφούτα που πήραν τη δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα στην κατηγορία Elite.

Στον τελικό τόλμησε να αγωνιστεί και η Μαριάννα Χοροζίδη, μία από τις λίγες κοπέλες που έλαβαν μέρος στο Κύπελλο.

Έτσι λοιπόν έκλεισε η σεζόν του Κυπέλλου 2016, αποδεικνύοντας πως η χώρα μας δεν έχει μόνο παραλίες! Η απονομή των τιτλούχων θα πραγματοποιηθεί στον Τύρναβο στις 5 Νοεμβρίου.

Πηγή

Via

        www.SPORstories.eu
SPORTS NEWS LIVE BET GAMES SCORES stoixhma olimpiakos- pao nea panathinaikos ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΟΚ ΑΕΚ ΑΣΤΕΙΑ VIDEO LIVESCORES POKER KAZINO YGEIA ANEKDOTA LIVE STREAM TV

Share on Google Plus